Sadelförmedling

Vi förmedlar de flesta sadlar från märken av bra kvalitet som är hela i bommen, omstoppbningsbara och i gott skick. Slipp annonsering, krångel med att köpare vill prova innan köp, en sadel som blir skadad eller borttappad i frakten och osäkerhet kring om och hur sadeln betalas. Du lämnar sadeln hos oss och får pengarna in på ditt konto när din sadel blivit såld.

Så här går en sadelförmedling till:

Du kontaktar oss och berättar vad det är för sadel du har och vi bokar in en tid för bedömning/värdering och avtalsskrivning.
Du tar med väl rengjord och upputsad sadel och samt kvitto från inköp, ev. garantibevis m.m till min verkstad för “inskrivning”. Är allt i sin ordning och sadeln bedöms i gott skick så skriver vi ett avtal. I vissa fall kan vi kräva att bomkontroll görs innan vi tar emot sadeln för förmedling. Denna kostnad ingår ej i förmedlingskostnaden och betalas i så fall i samband med att kontrollen utförs vid inlämningen av sadeln. Kostnaden är 600kr.

Vi annonserar sadeln via vår hemsida och facebooksida samt tar med den ut till kunder på sadelprovningar. Önskas ytterligare annonsering tillkommer kostnader för det.
När vi matchat sadeln mot en köpare och sadeln blivit såld, betalar vi ut pengarna med avdrag av förmedlingskostnaden till ditt konto. Minimiavgift för förmedling är 2000kr ink. moms. Högre försäljningspris ger högre avgift. 

 

Förmedlingssadlar vi har inne just nu: