Optimerad passform och ny sitskomfort med känsla av att komma närmare hästen!

 Lär känna Kieffers nya omarbetade och förbättrade sadelkollektion med den nya classic panelen. Med nylanseringen av deras mest populära modeller har de koncentrerat sig på en mindre kollektion men med större möjligheter för individuell anpassning för både häst och ryttare.

Närmare känsla med Classic penelerna

Den omarbetade formen i bak på panelerna möjliggör mer fördelaktig viktfördelning över hela panelen vilket ger en större och bättre tryckavlastande yta för hästens rygg. Panelerna är plattare men har större kontaktyta vilket ger känslan av att komma närmare hästen samtidigt som det finns gott om justeringsmöjlighet för att skapa optimal passform mot hästens rygg. Den nya bredare kanalen ger också bra frihet åt de flesta hästars ryggar.

För att ytterligare anpassa panelerna optimalt för just din häst finns flera valmöjligheter. Bland annat panelens höjd, graden av bogfrihet och längd på panelen. Det tillsammans med den steglöst justerbara bommen, möjligheter till olika stroppsättning, flertalet olika knästöd och kåpornas utformning lämna inget mer att önska gällande anpassningsmöjlighet. Utöver det kan du dessutom välja bland mänger av fina färgsättningar på detaljer och sömmar för dig som önskar det lilla extra.

relaterade produkter